Lördag - Fotografering, ölbryggeri och vanlife.

Säsongspremiär skidskytte Idre

Imorse tittare vi på årets första Vinterstudion med skidskytte från Idre. Längtar onekligen till att åka alpint och längdskidor i vinter.

Kvillepiren vid Frihamnen

Efter frukost så tänkte vi cykla ut till Frihamnen och därefter Ringön. När vi hade gjort iordning oss och tagit ut cyklarna så blev det typ skyfall så ändrade våra planer och tog campervanen.

Jag hade sedan ett par dagar planerat fotografera ett par arkitekturbilder vid Kvillepiren till portfolion. Att inte använda vidvinkel och visa hela byggnaderna utan hitta intressanta delar med tajtare utsnitt på byggnaderna med Hasselblad 210mm.

Det blev 3-4 lyckade bilder som retuscheras nästa vecka och postas här på bloggen. Just denna setup med Hasselblad och iPad PRO känns så rätt vid denna typ av fotografering.

Stigbergets Bryggeri Ringön

Efter fotograferingen åkte vi för första gången till Stigbergets Bryggeri (länk här) på Ringön. Vi åt friterade risottobollar med saffran och drack en helt fantastiskt fin IPA Ringön som inte säljs på Systembolaget. Vill varmt rekommendera ett besök för god öl och mat.

Vanlife - Göteborgs norra skärgård

Efter Stigbergs Bryggeri på Ringön åkte vi med campervanen till Göteborgs norra skärgård där vi sover inatt. Nu blir det kaffe och rom innan kvällens middag. Vi lär komma i säng tidigt och kollar en film. Vill passa på att önska er en riktigt skön helg!

//Vega