Hänt på jobbet denna veckan.

Denna veckan har jag retuscherat stillbilder från fotograferingen i Stockholm med Hager. Extremt nöjd med slutresultatet och de fina filer som Fuji GFX100S genererar. Kommer göra en bloggpost om denna kamera inom kort. Efter våran fotografering med Hager Group åkte vi med Fredrik Fermen (Content Manager, Hager Sverige) dagen efter och fotograferade Lena Nyholm i Stockholm med Hager Sverige.

Hager Group, Stockholm - Middag med hela teamet.

Hager Group, Stockholm - Middag med hela teamet.

BTS - Skärmdump från fotograferingen med Lena Nyholm.

Har haft ett videomöte med Aktiv Ränterådgivning inför kommande videoproduktion. Även kul att vi kommit ett steg närmare i våran planering inför fotografering med Virtual Manufacturing.

Blev både stolt och glad över att se vilket fint utbildningsmaterial vi filmade med Pilates Complete Education. Utöver allt videomaterial som är lanserat på deras webbplats fick jag se deras tryckta bok med fina stillbilder.

Skärmdump från Pilates Complete Education.

Skärmdump från Pilates Complete Education.

Denna helgen har vi åkt iväg med campervanen där vi bl.a. rekar inför kommande fotografering på Orust. Vill passa på att önska er en riktigt skön helg och lyssna gärna på mina house-favissar från september 2021. Musik för sinne, kropp & själ.

Våran frukostvy med campervanen imorse.

Våran frukostvy med campervanen imorse.