Hur ser kalendern ut?

Tidigare i veckan var det porträttfotografering med 2Secure i Sisjön och på Clarion Post. Imorse var det onlinemöte med Hager inför fotografering V. 20 då vi åker till Stockholm, Södertälje, Linköping, Jönköping och Göteborg. Imorgon fotograferar och filmar vi på iDr Medical.

Nästa vecka filmar vi med iDr Medical och företagsfilmen har då allt material för att färdigställas. Veckan därpå jobb med Hager under tre dagar (se ovan). V. 21 filmar vi med Pilates Complete under ett par dagar. Väntar besked från PE Teknik & Arkitektur rörande arkitektur-jobb med stillbild och film på ett flertal platser som Mossholmen, Uddevalla, Ljungskile, Skärhamn, Göteborg, Stenungsund, Rörö och Gråbo.

Har två timelapse-offerter som ev. kan bli produktion inom kort. Väntar även att Virtual Manufacturing ska spika datum för fotografering och film. Därefter är kalendern tom och ser fram emot hur kommande period ser ut.

Skicka gärna ett mail eller ring 0704245632 när du söker fotograf i Göteborgs-området. Eller varför inte skicka ett grattis då jag fyllde igår och vi hade bröllopsdag!

//Vega

Mina Hip Hop-favissar våren 2021. Sharing is caring!