Utrustning - Dakine skidfodral med hjul.

Utrustning - Dakine skidfodral med hjul.

När vi hade fotografering med Henzel Studio i Hong Kong för några år sedan så köpte jag med mig en stativväska på hjul. Den har varit extremt mkt använd och har nu gjort sitt.

När man planerar nya inköp av något man haft tidigare så tittar man självklart på hur man kan få ut mer av nya väskan. Idag var jag på Udens Sport här i Göteborg och tittade på ny väska med hjul. Anledning till besöket var att jag kikade på Dakine skidfodral med hjul igår på Dakines webbplats.

Udens Sport - Dakine skidfodral

Att känna på produkten IRL är oslagbart. Jag stödjer lokalhandeln där jag bor och skulle aldrig göra det tvärtom. Alltså att först gå till butiken och få professionell hjälp och se produkten därefter gå hem och leta upp billigaste inköpsstället på webben.

Väskan som köptes idag på Udens Sport skiljer sig mot min gamla då den väger extremt lite, har lite större hjul och kan vikas ihop när den inte används.

IMG_1355.jpeg

Vi ska ner till varmare breddgrader och fotografera i slutet av månaden och ska checka in utrustningen. Då kommer denna väskan till sin rätt. Med dagens inköp vill jag tipsa er om att kika på skidfodral med hjul nästa gång ni söker stativväska.

//Vega