Behind the scenes - Kramers Event & Konferens

IMG_7767.JPG

Teknik-post inför morgonens första location. Full CTO och Profoto-blixten får en färgtemperatur på 3200K. Nu matchar blixtljuset Kramers Event & Konferens befintliga takljus. P.g.a. alla dessa stora fönster väljer jag kameravinkel så fönstret ej syns och täcker för med svart tyg. Annars hade jag satt CTO på alla fönster. Inget blandljus utan bilden plåtas med kameran inställd på 3200K. 

Info om Kramers Event & Konferens: 

 ”Utmana personalen, ledningsgruppen, hockeylaget eller tjejerna på möhippan i ett actionfyllt och miljövänligt race på elcross! Perfekt teambuilding eller kick off aktivitet när du vill göra något annorlunda. Kör elcross med mer eller mindre inslag av utbildning och fortsätt sedan dagen med att konferera i en kreativ industriell miljö.

Nästan alla från 16 år kan köra med eller utan förkunskaper, inget körkort krävs.

Anläggningen ligger i Lerums kommun, endast ca 30 min från Göteborg.”

Läs mer:  http://www.kramersevent.se/