Fotografering - Johanna Alvin Studio Flow

Fotografering - Johanna Alvin Studio Flow

Jag fotograferade Johanna Alvin som driver Studio Flow. Vi hade ett hårt ljus mitt på dagen som gav ett fint ljus inne Änggårdsbergens djupa skog. Övriga bilder kommer ni se i Johannas verksamhet.

Foto: Vega
Location: Änggårdsbergen, Göteborg
Datum: 2017.06.14

Foto: Vega // Förstora - Klicka på bilden.

Foto: Vega // Förstora - Klicka på bilden.

iPhone snapshot: Vega // På väg ut från Änggårdsbergen mötte jag ett par munkar från Thailand som var så fascinerade över min ringklocka på cykeln. Självklart plåtade vi en groupie.

Utrustning - Primus Atle

Primus Atle

Blocket är fantastiskt bra där man kan fynda. Idag köpte jag ett Primus Atle-gaskök (campingkök) som blir perfekt komplement till våran Trangia-brännare som vi har under vandring. Använt vid tre tillfällen under en resa till Lofoten så det är som nytt. Det lär lagas mkt god mat med detta köket där maten smakar som bäst, d.v.s. ute i naturen.

Sudersand Fårö

Under sommarens veckor på Sudersand Resort på Fårö kommer detta camping-köket verkligen till sin rätt då vi bor i ett Primus Bifrost Y6-tält.

99FF22E1-4DF2-4F71-B8B0-48E089E19FBB.JPG

Snapshot: Vega // Primus Atle-gaskök. Nypris typ 1800:- fyndpris: 1000:-

Produktbeskrivningen:

Atle - en uppskattad och populär klassiker! Köket fälls enkelt ihop och är utrustat med lås och bärhandtag för att det ska vara lätt att bära med sig varthelst man vill ha sin middag. Köket har två separata reglerbara lågor där det finns plats för stora grytor och stekpannor. Effektivt vind-skydd för att skydda lågan samt göra matlagningen både enkel och säker. Atle levereras med slang och anslutning för Primus påfyllningsbara gasflaskor.

Bilden är snapshot på frihand med Sony A7SII, ISO 1600, 1/6, f/11. Ni som vet ni vet hur magiskt det är med den metan. Är ni intresserade av utrustning här på bloggen? Klicka på kategorier "Utrustning" till höger. 

//Vega

Fotografering Kramers Trafikskola Stryn 2017

Fotografering Kramers Trafikskola Stryn 2017

Jag åkte med Kramers Trafikskola och 32 st. MC-förare till Stryn och dokumenterade deras resa till Stryn i Norge. Utöver levererade snapshots från våra 4 dagar så passade jag på att plåta några bilder som ni kan se i galleriet nedan.

Foto: Vega
Kund: Kramers Trafikskola
Location: Stryn
Datum: 2017.05

Förstora - Klicka på bilderna.