Recent work

Göteborg Energi & Sätt färg på Göteborg - Pantanal

Timelapse Göteborg Energi & Sätt färg på Göteborg - Pantanal

Timelapse-fotograferade under 4 veckor uppmålningen av Pantanal med @sattfargpa och @goteborgenergi vid Rosenlundsverket i uppdrag för Göteborg Energi. Timelapsevideon visar 4 veckor arbete i två olika längder.

Timelapse fotograf Göteborg

Läs mer om timelapse med Vegafoto här: www.vegafoto.se/timelapse

Skicka ett mail på info@vegafoto.se eller ring 0704245632 så optimerar vi en timelapseproduktion baserad på era önskemål. 

//Vega

Icehotel Jukkasjärvi - Icehotel Wellness Week

Jag var uppe på Icehotel i Jukkasjärvi och stillbildsfotograferade/filmade 5 juli - 8 juli. I uppdrag för Icehotel tog vi fram ett marknadsföringsmaterial rörande Icehotel Wellness Week. 

Helgen gick i träningens och hälsans tecken coachad av Jasmin Salhi och Linda Ahlgren från Pilates Complete. Äventyr, iskonst, kulinariska hälsoupplevelser och omgiven av den oslagbara arktiska naturen. Läs mer om helgens program här: www.pilatescomplete.se/event/ice-hotel-wellness-weekend

Här ser ni presentationsfilmen från helgen på Icehotel i Jukkasjärvi. Vill ni se en längre version så klicka här: www.vimeo.com

Promas - Fotografering i tryck och webbpublicering.

Promas återhämtningsfåtölj

Vegafoto fotograferade Promas återhämtningsfåtöljer. Nedan ser ni en av bilderna i olika användningsområden. Bilden är fotograferad med Hasselblad för grym upplösning och det dynamiska omfånget som mellanformatskameran genererar.

Promas - Webbplats

Promas - Nordea Masters

Promas är stolt partner till Nordea Masters som spelas 16-19 augusti på Hills Golf & Sports Club i Mölndal.

PROMAS-NORDEA-MASTERS-2018.png

Promas - Striping buss 

Promas nya buss som snart rullar återhämtningen ut på vägarna.

promas-vegafoto-2.jpg
promas-vegafoto-1.jpg

Promas startade 2003 och är idag en ledande aktör i Norden inom hälsofrämjande insatser på arbetsplatsen. Med PromasMetoden® erbjuder vi verktyg, utbildningar och föreläsningar inom våra huvudområden återhämtning, stresshantering och mental träning. Läs mer här: www.promas.se

Fotografering - Opus bilprovning

Fotografering - Opus bilprovning 

I torsdags plåtade vi Opus bilprovnings nya lokaler och deras invigning i Göteborg för byrån Plentymore. Exteriör, interiör och mingel under kvällen. Ni kommer se bilderna i Opus kanaler.

Idag metataggas sommarens bilder till mitt bildarkiv på Johner Bildbyrå, sista inköpen på Naturkompaniet inför nästa vecka vid Kebnekaise där jag har fotografering med Åsa Engman och Magnus Ringberg under tre dagar. Därefter vandring Keb-Sälka-Nallo- Vistas-Alesjaure-Abiskojaure-Abisko med Jonas Gunnarsson från Umeå.

Denna fredag rundas av med pilates på Pilates Complete. Vill passa på att önska er en riktigt trevlig helg!

//Vega

Timelapse - Megalodon Creations

Timelapse Göteborg - Megalodon Creations

Vegafoto fick i uppdrag av Naturhistoriska Museet i Århus, Danmark att göra en timelapse-produktion med konstnären Megalodon Creations. Timelapse-produktionen sträckte sig över 14 veckor.

Produktion: www.vegafoto.se
Uppdragsgivare: Naturhistorisk museum, Aarhus
Kund: Megalodon Creations

Vad är timelapse?

Timelapse är en komplex produktion där planering och säkerhet är två viktiga ledord. Hela arbetsflödet skall dokumenteras i bild. Vegafoto besitter en gedigen kunskap om timelapse då vi utfört ett flertal produktioner. Ni kan läsa mer om hur en timelapse fungerar då vi fick i uppdrag av Göteborg Energi att göra en timelapse när Sveriges högsta vindkraftverk Big Glenn byggdes. Klicka här för att läsa hur en timelapse fungerar: http://vegafoto.se/time-lapse

Kontakta Vegafoto på info@vegafoto.se eller ring 0704 245632 när du söker timelapse-fotograf i Göteborg nästa gång.

//Vega

Lifestyle - Ekås jaktlag i Burhult.

Lifestyle - Ekås jaktlag i Burhult.

Vi plåtade älgjakt med Ekås jaktlag i Burhult och hade ett härligt gråväder som gav fin karaktär till bilderna.

Foto: Vegafoto
Datum: 2015.11.14

Förstora - Klicka på bilderna i galleriet.

Yoga - Plåtning och behind the scenes med Johanna Alvin

Yoga - Plåtning med Johanna Alvin

Plåtade nya profilbilder till Johanna Alvin och hennes nya yogastudio på Ekedalsgatan i Göteborg. Postar ett par bilder och en behind the scenes video från våran plåtning.

Foto: Vega // Förstora - Klicka på bilden.

Foto: Vega // Förstora - Klicka på bilden.

Foto: Vega // Förstora - Klicka på bilden.

Foto: Vega // Förstora - Klicka på bilden.

iPhone video: Vega // En video i alla sin enkelhet som visar 15 sek behind the scenes från våran plåtning i yogastudion. Kul att videon fått sådan fin spridning på Facebook med drygt 2500 visningar på två dagar. The best camera is the one that's with you.

Förstora - Klicka på skärmdumpen.