Musik

NuDisco Mix - Current Hot Ones 2018.12

NuDisco Mix - Current Hot Ones 2018.12

Ikväll har jag gjort en ny mix och laddat upp till min sida på Mixcloud. Denna mixen är en skön resa med NuDisco. Vad är det för musik? Tänk NyDisco. Disco var från början dansmusik på den afroamerikanska gay-kulturens klubbscen. Därefter fick breda massan se bl.a. filmen Saturday Night Fever (drygt 40 år sedan) och kände glädjen och insåg vilken fantastisk dansmusik det var på klubbarna. Åren har nu gått och mycket tack vare bl.a. kult-klassikern Faze Action-In The Trees har det idag vuxit fram en ny genre från Disco som helt enkelt kallas NuDisco. 

Lyssna med båda öronen och på med rullskridskorna. Kram!

Still life - December 2017

Interiör och design - December 2017.

Foto: Vega
Kamera: Hasselblad H5D-50c
Optik: Hasselblad 120 mm
Ljus: Profoto D1 1000 W, Profoto 1x4 Strip, Profoto 3x4 Softbox, Profoto ProGlobe, Profoto Zoom reflector, Profoto grid, Profoto barn doors.

Förstora - Klicka på bilderna.

Foto: Vega // Ljuslykta från Floramor & Krukatös. Förstora - Klicka på bilden.

Foto: Vega // Smörkniv från Kvart Interiör. Förstora - Klicka på bilden.


Tell Me More - Behind the scenes

Tell Me More - Fotografering

Denna veckan fotograferade vi bäddset med Tell Me More som är ett inredningsmärke med tyngd på textil- franskt lin och europeiskt organic cotton bäddlinne, hampamattor, oljelyktor, keramik och en hel del annat.

Postar en behind the scenes från dagen och en ny härlig låt.

D9F18544-BEB8-4A9C-8F41-337E214492EA.JPG

Höstlöv slow motion

Sony A7SII Slow Motion 100 FPS

Idag var jag i våran naturpark Slottsskogen och gjorde ett slow motion-klipp till mitt arkiv på Johner Bildbyrå. Idéen var rörelse på löven med slow motion och det löste sig med all blåst vi har i Göteborg idag. 

Filmade med Sony A7SII, Canon 135 mm f/2 och Sigma MC-11 Converter.  

Under eftermiddagen var jag nere på lokala kaffebaren Daily Dose och hörde en ny låt som jag vill dela här på bloggen. Ha en fortsatt bra vecka! 

//Vega  

Pilates Complete - Arbetsmöte

Pilates Complete - Arbetsmöte inför videoshoot

Arbetsmöte med Jasmin & Linda på Pilates Complete inför kommande videoshoot i deras härliga studio. Ser verkligen fram emot detta då vi fokuserar på rörligt då vi plåtat stillbild under tidigare år. Resultatet kommer ni se på deras webbplats: www.pilatescomplete.se

Vill passa på att välkomna till er till Instagram där ni kan följa mitt flöde: www.instagram.com/vegafoto.se. Ha en riktigt trevlig helg!

//Vega

.

Musik - Spotify spellista mars 2017

Spotify - Mars 2017

Jag slutade arbeta som DJ här i Göteborg sommaren 2005 och har fortfarande ett stort intresse att leta ny musik och all musik sparas fortfarande i kronologisk ordning. Här kan ni lyssna på senaste spellistan som innehåller favissarna från mars månad.

Har ni ett stort musikintresse inom samma musikgenrer får ni gärna skriva en kommentar med länk till er på Spotify. Music is the key of life!

Vill passa på och välkomna er till mina konton på sociala medier nedan och kika gärna in i min online-portfolio som är nystädad och uppdaterad. Ha en fortsatt bra vecka och stort tack för att ni kikar in på Vega-bloggen.

//Vega