Uppdragsgivare: r2 
Kund: Aranäs  

Grupp-porträtt med attribut/rekvisita. Produktionen krävde ett jämt ljus på samtliga 50 personer och ingen färgstuds från väggarna. En omfattande produktion som blev riktigt lyckad.

Bilden är nominerad i Svenska Designpriset. Läs mer här.

iPhone snapshots: Vega
Förstora - Klicka på bilderna.
 


Private Work - Behind The Scenes videos från några av mina egna projekt.

- Demo-video på Österlen till Goecker.
- Plåtade löpning under tidig gryning med mellanformat-kameran Hasselblad H5D-50c. Detta var första kameran som kom till Sverige innan den lanserades.
- Plåtning med artisterna Baaska, Danila & Kata från Cirque Du Soleil till min vernissage Movements i augusti 2015.


Kund: Newhouse

Mode höstkampanj plåtad under en tokhet sommardag. Planering var A och O inför denna plåtning då ingen sol skulle belysa modellerna under dagen då 8 bilder fotograferades.
Använde appen Sunseeker för att veta var solen stod under dagen. Ett pressat tidsschema som teamet löste galant. Mycket fin kampanj-annons bl.a. publicerad i Elle.

iPhone snapshots: Vega
Förstora - Klicka på bilderna.


Uppdragsgivare: Cohn & Wolfe
Kund: Göteborg Energi

Timelapse-fotografering under ett par veckor från bygget av Sveriges högsta vindkraftverk som är 150 meter högt och placerad på Risholmen i Göteborg.
Vi gick igenom fyra rejäla stormar, skyfall, skinande sol och utrustningen klarade detta galant.

För att minimera risken för kondens och fukt byggdes en specialbyggd vädertätad låda med värmeelement och optiskt glas.

Snapshots: Vega
Förstora - Klicka på bilderna.


Porträttfotografering hos kund.
Vegafoto utför ofta företagsporträtt hos kund. Vissa kunder upplever det smidigare att fotografering sker på deras företag istället för att transportera hela personalen till våran studio.
Det är givetvis inga problem då vi sätter upp en mobil studio vid en passande del i kundens lokaler. Här kan ni se några Behind The Scenes på hur det kan se ut när vi fotograferar hos kund.


Workshop - Matfotografering Skellefteå.

Jag var upp i Skellefteå och hade en föreläsning på Norrlandsdagarna. I samband med det anordnades matfoto-workshop. Jag hade workshop med huvudsaklig inrikting på ljussättning och teknik under 8 timmar med 8 st. fotografer och kocken Pär Johansson, TasteLab. Läs mer här.