Drönare Göteborg - Film och stillbild

Vegafoto flyger med drönare/helikopter och marknadsför ditt företag och verksamhet med stillbild och film. 
Maila info@vegafoto.se och skriv vad ni söker för typ av stillbild alt. film. Därefter kontaktar Vegafoto er och tar fram offert baserat på önskemål. 

Offert

När ni mailat era önskemål på produktion skickar Vegafoto offert. Efter godkännande av offert planerar vi ett datum som passar båda parter och vädret är till produktionens fördel. När vi filmat alt. stillbildsfotograferat uppdraget så gör vi en backup på allt material. Om ni önskar skickar vi länk till samtliga filer i lågupplöst format för skisser inför redigering. Vegafoto tar gärna hand om hela den processen. Det viktiga är att ni är nöjda som kund och får det material ni söker till er verksamhet.

Säkerhet

Säkerheten är A och O när drönaren är i luften. Vi flyger inte i regn, åska, vind över 10 m/s och inte över platser där människor befinner sig utan godkännande. Drönaren flyger vi alltid inom synhåll för säkerheten. Maxhöjd är 120 meter och vi flyger inte nära flygplatser. 

Leverans

Leverans av produktion sker efter två korrekturvändor som ingår i kostnaden. Vegafoto fakturerar uppdraget med betalningsvillkor 30 dagar.

Kontakt

Kontakta Vegafoto för offert alt. frågor rörande produktionen: info@vegafoto.se / 0704 24 56 32 / formuläret nedan. 

Namn *
Namn