Personalporträtt och profilbilder i Göteborg.

Söker ni affärsporträtt och profilbilder med er personal i Göteborg? Antingen utför vi plåtningen i studion vid Röda Sten eller som alltfler kunder väljer så riggar vi en mobil studio på ert företag. I samband med porträtten är det ett bra tillfälle att plåta en gruppbild då hela personalen är samlad. Har ni många konsulter som sitter ute hos kund så är det vanligt att boka in plåtningen när det är kick off eller t.ex. årets julfest. 

Referens: Promas
"Promas anlitade Vegafoto i samband med en Kick off där fotografering av alla medarbetare gjordes, såväl porträtt som gruppbilder. Uppdraget bestod även av en videoinspelning som vi använder vid våra kundmöten och på vår hemsida. Vi är mycket nöjda med kvaliteten på slutresultatet och med deras engagemang, smidighet och fingertoppskänsla för vårt behov. Vi kommer med all säkerhet att anlita Vegafoto igen." 

Foto: Vega // Personalporträtt. Kund: Promas

Foto: Vega // Stefan Rosin, ICA Ljungskile

Vi plåtar även profilbilder i olika miljöer på ert företag som ni kan använda i marknadsföringen. Det är planerade situationsbilder med personalen i sitt arbete eller kaffepaus. Se det som ett levande bildmaterial för t.ex. er webbplats, broschyrer eller t.ex. mässmaterial. Vi jobbar med fotoassistent som riggar ljus och även är en bra kontakt under dagen mellan fotograf och er som kund. Bilderna plåtas med Hasselblad och vi ljussätter med Profoto-blixtar som ger er väldigt fin bildkvalitet för print/tryck eller webb.

Foto: Vega // Kund: Kramers Event & Konferens

iPhone snapshots: Vega // Behind the scenes från några av våra fotograferingar.

Har ni frågor rörande porträtt eller profilbilder till ert företag så maila gärna. Vi skräddarsyr en lösning som passar ditt företag. Ser fram emot att ni hör av er på info@vegafoto.se alt. ring 0704-245632