Personalporträtt och profilbilder i Göteborg.

Söker ni affärsporträtt och profilbilder med er personal i Göteborg? Antingen utför vi plåtningen i studion vid Röda Sten eller som alltfler kunder väljer så riggar vi en mobil studio på ert företag. I samband med porträtten är det ett bra tillfälle att plåta en gruppbild då hela personalen är samlad. Har ni många konsulter som sitter ute hos kund så är det vanligt att boka in plåtningen när det är kick off eller t.ex. årets julfest. 

Referens: Promas
"Promas anlitade Vegafoto i samband med en Kick off där fotografering av alla medarbetare gjordes, såväl porträtt som gruppbilder. Uppdraget bestod även av en videoinspelning som vi använder vid våra kundmöten och på vår hemsida. Vi är mycket nöjda med kvaliteten på slutresultatet och med deras engagemang, smidighet och fingertoppskänsla för vårt behov. Vi kommer med all säkerhet att anlita Vegafoto igen." 

Foto: Vega // Personalporträtt. Kund: Promas

Foto: Vega // Personalporträtt. Kund: Promas

Vi plåtar även profilbilder i olika miljöer på ert företag som ni kan använda i marknadsföringen. Det är planerade situationsbilder med personalen i sitt arbete eller kaffepaus. Se det som ett levande bildmaterial för t.ex. er webbplats, broschyrer eller t.ex. mässmaterial. Vi jobbar alltid med fotoassistent som riggar ljuset och även håller koll så samtliga i personalen blivit plåtade. Allt för att det skall bli enkelt för dig som kund. Bilderna plåtas med Hasselblad och vi ljussätter med Profoto-blixtar som ger er väldigt fin bildkvalitet för print/tryck eller webb.

Foto: Vega // Profilbild. Kund: Metso

Foto: Vega // Profilbild. Kund: Yogaroom

Foto: Vega // Grupp-porträtt. Uppdragsgivare: r2. Kund: Aranäs

Foto: Vega // VD-porträtt. Uppdragsgivare: r2. Kund: Aranäs

Har ni någon arkitektur/exteriör-bild på ert företag? Här kan ni se ett uppdrag vi gjorde för kunden Trollhättan Energi. Bilden är plåtad med Hasselblad med den unika bildkvaliteten. 

Foto: Vega // Arkitektur/Exteriör. Uppdragsgivare: Valmet. Kund: Trollhättan Energi.

iPhone snapshots: Vega // Behind the scenes från några av våra plåtningar under 2015.

Har ni frågor rörande porträtt eller profilbilder till ert företag så maila gärna. Vi skräddarsyr en lösning som passar ditt företag. Ser fram emot att ni hör av er på info@vegafoto.se alt. ring 0704-245632