Video - Technicolor CineStyle Picture Style

Nu är det drygt en vecka kvar till vi åker upp till Abisko och fjällvandrar. Utöver stillbild kommer vi göra en videoproduktion i år. Kamera blir Canon EOS 5D Mark III. Denna bloggposten handlar om just rörlig bild.

När man filmar har man möjligt att göra det med olika Picture Style / Bildstilar. Vi använder en picture style från Technicolor som heter CineStyle Picture Style. Jag plåtade vårt köksfönster så ni ser skillnaden mellan Canon Standard Picture Style och Technicolor CineStyle Picture Style.

Förstora - Klicka på gif-filen.

Som ni ser finns det fina möjligheter att jobba med CineStyle-filerna i redigeringen.  Kolla in högdagrarna och skuggorna. 

Snapshot: Vega // Förstora - Klicka på bilden. Technicolor CineStyle Picture Style.

Snapshot: Vega // Förstora - Klicka på bilden. Canon Standard Picture Style.

//Vega

Höstvandring Abisko-Vistas-Nallo-Sälka-Kebnekaise

Nu är det en vecka kvar till vi tar natt-tåget upp till Abisko och 10 dagar vandring. I år väljer vi vandra Abisko-Vistas-Nallo-Sälka-Kebnekaise. Ser fram emot att dela med mig av behind the scenes och givetvis även retuschade bilder. Blir fint att ta fram nya vandringsbilder till mitt bildarkiv på Johner Bildbyrå.

Här kan ni se en bild från när jag solovandrade uppe i Abisko för några år sedan. 

//Vega

Lifestyle - Fårö och Gotland #2

Bilder från Fårö och Gotland.

Postar ett galleri med samtliga bilder från våra veckor på Fårö och Gotland. Bilderna kommer ligga i mitt bildarkiv på Johner Bildbyrå fr.o.m. slutet av september 2015. Återkommer inom kort med mer info rörande det. 

Sätt på en kaffe, luta er tillbaka och kika på bilderna i lugn och ro.

//Vega

Förstora - Klicka på bilderna.


Lifestyle - Gotland #1

Plåtning - Gotland

Sensommaren vilar över Göteborg och hösten är snart på sin ingång. Tänkte att kommande bloggpost får innehålla bilder från våran sommar på Fårö och Gotland. Samtidigt vill jag passa på att tacka er alla som besöker Vegafoto-bloggen. 

Foto: Vega
Förstora - Klicka på bilderna.

//Vega


Promas - Plåtning stillbild och video.

Promas - Plåtning stillbild och video.

Vegafoto fick i uppdrag av Promas att fotografera deras personalporträtt och en videointervju med forskare Peter Währborg. Vi riggade två arbetsstationer för stillbild och video i ett konferensrum. Behind the scenes ses längre ner på sidan.

Personalporträtt och videointervju i Göteborg.

Är ni behov av nya affärsporträtt eller videoproduktion så maila gärna info@vegafoto.se alt. ring 0704245632

//Vega

Förstora - Klicka på bilden.

Postar ett par iPhone-behind the scenes från uppdraget nedan.