Timelapse - Valmet, Värö bruk

Timelapse Valmet, Södra Cell Värö Bruk

Vegafoto fick i uppdrag av Valmet att göra en timelapse produktion på Södra Cell Värö Bruk. Ett uppdrag som krävde sin planering och utbildning rörande säkerhet. Ser fram emot att visa er timelapse-videon när den är färdigställd. 

Timelapsefotograf Göteborg

Hör gärna av er nästa gång ni söker timelapse-fotograf så skräddarsyr vi en produktion som är optimerad efter era önskemål. Kvalitet och säkerhet är extremt viktiga ledord i vår produktion. Ni kan läsa mer om hur en timelapse-produktion fungerar genom att klicka här.

Postar ett par behind the scenes från pågående timelapse-produktion på Södra Cell Värö Bruk. 

image.jpg
image.jpg
image.jpg

Timelapse - Megalodon Creations

Timelapse Göteborg - Megalodon Creations

Vegafoto fick i uppdrag av Naturhistoriska Museet i Århus, Danmark att göra en timelapse-produktion med konstnären Megalodon Creations. Timelapse-produktionen sträckte sig över 14 veckor.

Produktion: www.vegafoto.se
Uppdragsgivare: Naturhistorisk museum, Aarhus
Kund: Megalodon Creations

Vad är timelapse?

Timelapse är en komplex produktion där planering och säkerhet är två viktiga ledord. Hela arbetsflödet skall dokumenteras i bild. Vegafoto besitter en gedigen kunskap om timelapse då vi utfört ett flertal produktioner. Ni kan läsa mer om hur en timelapse fungerar då vi fick i uppdrag av Göteborg Energi att göra en timelapse när Sveriges högsta vindkraftverk Big Glenn byggdes. Klicka här för att läsa hur en timelapse fungerar: http://vegafoto.se/time-lapse

Kontakta Vegafoto på info@vegafoto.se eller ring 0704 245632 när du söker timelapse-fotograf i Göteborg nästa gång.

//Vega

Fotografering/Film - Smögen

Fotografering/Film - Smögen

Vi åkte upp till Smögen och filmade/stillbildsplåtade i helgen. Bodde på Smögens Hafvsbad. Kul att komma tillbaka hit där vi uppdragsplåtade för Smögens Hafvsbad för något år sedan. Postar en retuschad stillbild som kommer läggas i mitt bildarkiv på Johner Bildbyrå

 //Vega

Foto: Vega // Förstora - Klicka på bilden.

image.jpg

iPhone snapshot // Behind the scenes

image.jpg

iPhone snapshot // Behind the scenes

image.jpg

iPhone snapshot // Behind the scenes

image.jpg

iPhone snapshot // Middag i matsalen på Smögens Hafvsbad.

image.jpg

iPhone snapshot // Bilden på bryggan plåtade vi för något år sedan för Smögens Havsbad.

 

Fotografering - Maritiman

Fotouppdrag - Maritiman

Vegafoto plåtade nya imagebilder till Maritiman - Göteborgs maritima centrum, ett stenkast från Göteborgsoperan som är världens största flytande fartygsmuseum. Vi plåtade under en heldag och det var helt klart en intressant och spännande arbetsplats då vi plåtade bl.a. inne i ubåten och på jagaren. Postar en behind the scenes iPhone snapshot.

//Vega

image.jpg

Fotografering - Promas

Fotouppdrag - Promas

Vegafoto plåtade nya imagebilder till Promas som arbetar med hälsofrämjande insatser på arbetsplatsen. Under en heldag plåtade vi produkt och lifestyle-bilder med återhämtningsfåtöljer. En omfattande produktion som innefattade både studio och location-miljö. Postar en iPhone snap från plåtningen.

 //Vega

image.jpg