Företagsfilm i Göteborg

Företagsfilm i Göteborg

Hej och kul att du hittat till Vegafoto rörande företagsfilm.

Hoppas allt är bra med dig! Mitt namn är Michael Jönsson och är filmfotograf som skapar engagerande och informativa företagsfilmer. Tillsammans tar vi fram en skräddarsydd företagsfilm i Göteborg som visar upp era tjänster, produkter, medarbetare, lokaler, pågående/färdiga uppdrag på ett sätt som engagerar både nuvarande och potentiella kunder.

Utvald företagsfilm: VBK

Varför en företagsfilm?
Visuellt innehåll spelar en allt större roll där en företagsfilm berättar er historia, ert arbete och förmedlar ert företags värderingar. En professionellt producerad företagsfilm hjälper er att:

  • Visuellt presentera era tjänster och produkter på ett sätt som text och stillbilder inte kan.

  • Introducera era medarbetare och ledning, vilket skapar en personlig koppling till era kunder.

  • Visa upp era lokaler och pågående projekt, vilket ger en känsla av skala och kvalitet på ert arbete.

  • Förstärka ert varumärke och ert rykte som aktör inom er branch.

Med erfarenhet från att arbeta med både små och stora företag levererar vi en film som uppfyller era förväntningar. Med ett nära samarbete med er säkerställer vi att filmen återspeglar ert varumärke och era mål. Vegafoto erbjuder:

  • Konsultation för att förstå era behov och mål med filmen.

  • Skräddarsydd storyboarding och manusutveckling.

  • Professionell filmning på plats, inklusive intervjuer med nyckelpersoner.

  • Postproduktion och redigering för att säkerställa hög kvalitet på slutprodukten.

  • Leverans av filmen i olika format för användning på er webbplats, sociala medier, eller interna presentationer.

Vänligen fyll i kontaktformuläret nedan så diskuterar vi detta vidare som förhoppningsvis leder till ett möte. Vegafoto ser fram emot möjligheten att arbeta tillsammans med ditt företag och skapa en företagsfilm.

Med vänlig hälsning,

Michael Jönsson
Vegafoto AB
0704245632
info@vegafoto.se

Behind the scenes // VBK. Inspelning på Karlatornet som var en av våra locations.

Behind the scenes // Planerar en filmscen med fokus på arkitekturen. Vi ville ha människor på gården för att ge liv till arkitekturen. Monterade in personer i Photoshop för att presentera denna scenen. Ni kan se resultatet i filmen ovan vid 01:25 min

VBK - Företagsfilm

Företagsfilm i Göteborg - VBK

Vegafoto producerade en företagsfilm med VBK i Göteborg. Ni kan även se behind the scenes nedan. Maila eller ring så tar vi fram en företagsfilm som visar en positiv bild av ert företag.

Drönarjobb - Arkitektur

Drönarjobb - Arkitektur

Solen går som bekant ner ganska sent denna årstiden. Så igår när vi skulle filma arkitektur med drönaren blev det kvällsjobb. Drönarguiden visade att det var max 50 meters höjd som gäller på dessa platser. Lite komiskt men det visade sig att 49 meters höjd var den höjd som gav en önskad komp och utsnitt. När vi behöver flyga högre ringer vi flygtornet i Säve som 10/10 ggr gett oss tillstånd att flyga upp til 120 meter.

Helena var med när jag flög igår och passade på att filma tre behind the scenes-klipp som ni ser nedan.

Nu ska vi strax till Ljud & Bildmedia och hämta teknik som hyrs inför morgondagens filmjobb med VBK på Grand Curiosa Hotel. Vill varmt rekommendera Ljud & Bildmedia när ni behöver utrustning till era jobb.

Platinan Göteborg - PE Teknik & Arkitektur

Platinan - PE Teknik & Arkitektur

Nytt filmjobb med PE Teknik & Arkitektur som fick i uppdrag av Vasakronan och Peab att ansvara för VVS-designen vid uppförandet av Platinan - Göteborgs nya samlingsplats med 60 000 kvadratmeter hotell, kontor och mötesplatser. Hör Mattias Larsson, sektionschef på PE, berätta om uppdraget.

//Vega

Vegafoto har nu drönarkort.

Vegafoto har nu drönarkort.

vegafoto-drönarkort.jpg

Nya drönarregler från och med den 1 januari 2021. För att underlätta utvecklingen av drönare och samtidigt behålla den höga säkerheten i takt med att trafiken ökar, gäller nu nya regler för drönare från och med den 1 januari 2021. Reglerna är gemensamma inom hela EU och gäller inte drönare som flyger inomhus.

Vegafoto flyger med drönare/helikopter och marknadsför ditt företag och verksamhet med stillbild och film. Fördelen att stillbildsfotografera och filma uppe från luften är nya intressanta perspektiv gentemot nere på marken. Vid svårtillgängliga miljöer kommer även drönare/helikopter till sin rätt.

Maila info@vegafoto.se och skriv vad ni söker för typ av stillbild alt. film. Därefter kontaktar Vegafoto er och tar fram offert baserat på önskemål. 

Drönare - Film och stillbild i Göteborg

Drönare - Film och stillbild i Göteborg

Vegafoto flyger med drönare och marknadsför ditt företag och verksamhet i Göteborg med stillbild och film. Maila info@vegafoto.se och skriv vad ni söker för typ av stillbild alt. film. Därefter kontaktar vi er och tar fram offert baserat på era önskemål. 

Offert

När ni mailat ert önskemål på produktion skickar Vegafoto offert. Efter godkännande av offert planerar vi ett datum som passar båda parter och vädret är till produktionens fördelNär vi filmat alt. stillbildsfotograferat uppdraget så gör vi en backup på allt material. Om ni önskar skickar vi länk till samtliga klipp i lågupplöst format så ni kan använda som skisser och bestämma vilket material ni vill att vi skall redigera. Om ni önskar så tar Vegafoto själv hand om hela den processen. Det viktiga är att ni är nöjda som kund och får det material ni söker till er verksamhet.

Säkerhet

Säkerheten är A och O när drönaren är i luften. Vi flyger inte i regn, åska, vind över 10 m/s och inte över platser där människor befinner sig utan godkännande. Drönaren flyger vi alltid inom synhåll för säkerheten. Maxhöjd är 120 meter och vi flyger inte nära flygplatser. 

Leverans

Leverans av produktion sker efter två korrekturvändor som ingår i kostnaden. Vegafoto fakturerar uppdraget med betalningsvillkor på 30 dagar.

Kontakt

Kontakta Vegafoto för offert alt. frågor rörande produktionen: info@vegafoto.se / 0704 24 56 32 / formuläret nedan. 

Filmat helgen på Österlen

Helgen på Österlen

Vi åkte till Österlen i helgen och denna gången bodde vi på Brösarps Gästgifveri & Spa. Trevlig personal och bra läge att utgå från under våra två dagar på Österlen. Hösten är något speciellt på Österlen. Tänker framförallt på årets godaste äpplen och äpplemust. Rekommenderar varmt ett besök!

Drönare - Phantom 4 Advanced

Under helgen fokuserade vi på rörligt med nya drönaren DJI Phantom 4 Advanced. Filmade även några klipp med DJI Ronin M och Sony A7sII. Materialet kommer läggas i mitt arkiv på Johner Bildbyrå och här på Vegafoto-bloggen. 

Postar en iPhone-behind the scenes från helgen.