Helikopter-fotografering/film i Göteborg.

Behind The Scenes - Helikopter-fotografering/film - Furetank.

Idag var det uppstigning under tidig gryning då Vegafoto stillbildsfotograferat och filmat med Furetank i Göteborgs södra skärgård. Kim Friberg, pilot från Heliworks Osterman Helicopter flög mig och fotograf Jimmy Svensson i Göteborgs södra skärgård.

Fotograf - Helikopter Göteborg

Vegafoto fotograferar och filmar med drönare och helikopter. En stor fördel med helikopter är bl.a. att vi flyger över 10 m/s och på högre höjd än 120 meter. Idag följde vi Furetank-fartyget Fure Vinga mot Donsö i Göteborgs södra skärgård under ca 60 minuter. Hör av er för offert när ni söker flygfoto med helikopter eller drönare.

vegafoto-storm-heliworks-osterman-helikopter-furetank.jpg

iPhone snapshot: Vega // Kim Friberg, pilot gör helikoptern redo inför morgonens flyguppdrag.

iPhone snapshot: Jimmy Svensson, jag och Kim Friberg när vi landat efter morgonens uppdrag.

Recent work - Promas återhämtningsfåtölj

Foto: Vega // Förstora - Klicka på bilden.

Foto: Vega // Förstora - Klicka på bilden.

Foto: Vega // Förstora - Klicka på bilden.


Fotografering - Promas återhämtningsfåtölj i Kinnarps showroom

Fotografering - Promas återhämtningsfåtölj i Kinnarps showroom

Idag har vi fotograferat återhämtningsfåtöljer med Promas i Kinnarps showroom. Vi fotograferade återhämtningsfåtöljerna med modell mot bakgrundsfond och i ett par olika miljöer. Dagen rundades av med återhämtningsfåtöljen vid Hovås Kallbadhus klipplandskap. Det var hårda vindar vid havet så vi valde diffusera solljuset och slog ljuset genom vitt paraply.

Postar ett par behind the scenes från dagen. 

//Vega

GDPR - 25 maj 2018

GDPR - 25 maj 2018

Möjligen har ni uppmärksammat att den 25:e maj 2018 träder en ny lag i kraft. Det är den nya dataskyddsförordningen som ersätter tidigare PUL (Personuppgiftslagen). Det gäller hanteringen av personuppgifter som direkt eller indirekt kan hänföras till en fysisk person, exempelvis namn, adress, e-post eller ditt mobilnummer etc. Vegafoto vill med detta informera er om de huvudsakliga åtgärder som vi utfört inför lagändringen. Vi har bl.a. skaffat oss kunskap om vad den nya lagen innebär samt uppdaterat våra system, säkerhets- och arbetsrutiner etc. inför detta.

IMA133491

VEM FÅR TILLGÅNG TILL DINA PERSONUPPGIFTER?
Dina personuppgifter behandlas som utgångspunkt endast av oss på Vegafoto.

VEM ÄR ANSVARIG FÖR BEHANDLINGEN AV DINA PERSONUPPGIFTER?
Vegafoto är ansvariga för behandlingen av dina personuppgifter. För oss är det en självklarhet att värna om din integritet och skydda dina personuppgifter i enlighet med gällande lagstiftning när du gör en bokning, samarbetar med oss, arbetar för oss, eller hyr utrustning av oss etc.

HUR KOMMER DU I KONTAKT MED OSS?
Om du har frågor om hur vi behandlar dina personuppgifter eller om du vill tillämpa någon av dina rättigheter enligt nya lagen är du välkommen att kontakta oss. Våra kontaktuppgifter är:

Vegafoto
Vegagatan 40
SE-41311 Göteborg, Sweden
Tel: +46 (0)704 24 56 32
info@vegafoto.se

Ytterligare bra och mer omfattande information kan läsas på www.datainspektionen.se

Med vänliga hälsningar
Michael & Helena, Vegafoto

Drönare - Film och stillbild i Göteborg

Drönare - Film och stillbild i Göteborg

Vegafoto flyger med drönare och marknadsför ditt företag och verksamhet i Göteborg med stillbild och film. Maila info@vegafoto.se och skriv vad ni söker för typ av stillbild alt. film. Därefter kontaktar vi er och tar fram offert baserat på era önskemål. 

Offert

När ni mailat ert önskemål på produktion skickar Vegafoto offert. Efter godkännande av offert planerar vi ett datum som passar båda parter och vädret är till produktionens fördelNär vi filmat alt. stillbildsfotograferat uppdraget så gör vi en backup på allt material. Om ni önskar skickar vi länk till samtliga klipp i lågupplöst format så ni kan använda som skisser och bestämma vilket material ni vill att vi skall redigera. Om ni önskar så tar Vegafoto själv hand om hela den processen. Det viktiga är att ni är nöjda som kund och får det material ni söker till er verksamhet.

Säkerhet

Säkerheten är A och O när drönaren är i luften. Vi flyger inte i regn, åska, vind över 10 m/s och inte över platser där människor befinner sig utan godkännande. Drönaren flyger vi alltid inom synhåll för säkerheten. Maxhöjd är 120 meter och vi flyger inte nära flygplatser. 

Leverans

Leverans av produktion sker efter två korrekturvändor som ingår i kostnaden. Vegafoto fakturerar uppdraget med betalningsvillkor på 30 dagar.

Kontakt

Kontakta Vegafoto för offert alt. frågor rörande produktionen: info@vegafoto.se / 0704 24 56 32 / formuläret nedan. 

Namn *
Namn

Fotografering - Hager KNX-system

Fotografering - Hager KNX-system

Fotograferade KNX-system från Hager Elektro i nybyggd villa. Här ser ni en av bilderna.
Förstora - Klicka på bilden.

Kamerateknik: Hasselblad H5D-50C / Hasselblad HTS 1.5 Tilt-Shift adapter / Hasselblad HC 3,5/50mm
Ljus: Befintligt ljus i miljö med CTO på fönster / Produkt belyst med Profoto D1 1000, Profoto Softbox 1x1,3 med raster och diff.

Läs mer om Hager KNX-system här: www.mynewsdesk.com/se/hager
Behind the scenes här: www.vegafoto.se/hager