Kramers Trafikskola - Snapshots

Kramers Trafikskola - Frölunda Indians

I fredags plåtade jag snapshots för Kramers Trafikskola när de körde eldrivna KTM-hojar innan slutspelsmatchen mellan Frölunda Indians mot Skellefteå AIK på Scandinavium. Syftet med plåtningen var att plåta Kramers Trafikskola som sponsrar laget och syns på Scandinavium under lagets hemmamatcher.

5C20C538-3226-41B7-ABBF-85A9D5AFD3AC.JPG

Efter vi varit på stan följde jag med till Scandinavium och plåtade vid Kramers Trafikskola-montern innan match och i periodpauserna.  

4ED5555A-B936-4D16-8A45-D2940CE68637.JPG

Övriga bilder från plåtningen kommer ni se hos Kramers Trafikskola. Det var en riktigt trevlig dag som rundades av med en go vinst mot Skellefteå.

//Vega

Musik - Spotify spellista mars 2017

Spotify - Mars 2017

Jag slutade arbeta som DJ här i Göteborg sommaren 2005 och har fortfarande ett stort intresse att leta ny musik och all musik sparas fortfarande i kronologisk ordning. Här kan ni lyssna på senaste spellistan som innehåller favissarna från mars månad.

Har ni ett stort musikintresse inom samma musikgenrer får ni gärna skriva en kommentar med länk till er på Spotify. Music is the key of life!

Vill passa på och välkomna er till mina konton på sociala medier nedan och kika gärna in i min online-portfolio som är nystädad och uppdaterad. Ha en fortsatt bra vecka och stort tack för att ni kikar in på Vega-bloggen.

//Vega

Porträttfotografering - FAST Engineering.

Porträttfotograf Göteborg

Förra veckan plåtade vi nya porträtt på FAST Engineering. Ljusatte med Profoto mjukljusreflektor till vänster i bild. För att få upp ljuset i miljön satte vi en Profoto Zoomreflektor med indirekt ljus från höger i bild. 

Under 2016 plåtade vi ungefär lika många porträtt med bakgrundsfond (studioporträtt) som porträtt i miljö likt bilden nedan. Bilden är plåtad med hög upplösning och ett utsnitt som ger mer frihet vid beskärning och större användningsområde. 

Postar ett av porträtten med alternativa beskärningar.

Foto: Vega
Kund: FAST Engineering
Datum: 2017.02

FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg
IMG_2019.JPG

Löpning - Neta Hertinge

Fotografering - Löpning med Neta Hertinge


Ljus: Profoto B1 / Profoto Softlight Reflector
Kamera: Hasselblad H5D-50c
Optik: Hasselblad HC 2,8/80 mm / Hasselblad HC Macro 4/120 mm
Modell: Neta Hertinge

Datum: 2017.02.11

Foto: Vega // Förstora - Klicka på bilden.

Foto: Vega // Förstora - Klicka på bilden.

Vegafoto - Neta Hertinge

Behind the scenes: Vega // iPhone snapshot

Vegafoto - Neta Hertinge

Behind the scenes: Vega // iPhone snapshot

Sony A7s II - Settings

Sony A7s II - Settings

Har ägnat en stund och konfigurerat inställningar/funktioner i min nya Sony A7s II. Det kommer en bloggpost om detta på bloggen. Här kan ni se REC-knappen för inspelning som är så svår att komma åt när den sitter monterad på DJI Ronin M så jag la funktionen på C1.

IMG_0028.JPG

Nu blir det pilates på Pilates Complete vid 17-tiden därefter AW på Bar Robusta. Ha en härlig fredag! 

//Vega

Video - Kramers Trafikskola

Kramers trafikskola - Motorcykelresa till Stryn.

Vegafoto dokumenterade en MC-resa med Kramers trafikskola till Stryn, Norge. Vi plåtade stillbild och rörligt. Kramers trafikskola visar denna videon på 8 sekunder i mediakuben när Frölunda Indians spelar i Scandinavium

Text hämtad från Kramers trafikskola:
"Frölunda Indians spelar ishockey i Sveriges högsta serie, SHL. Många av oss på Kramérs gillar hockey och då främst Frölunda. Då Frölunda satsar stort på egna produkter och andra unga spelare kändes det helt rätt att sponsra laget och synas på Scandinavium. Du kommer ha möjlighet att träffa oss på 13 av lagets hemmamatcher i Scandinavium. Där kommer vi ha med oss motorcyklar och bjuda på olika jippon. I och med sammarbetet kommer Kramérs Trafikskola vara ”Kunglig hovleverantör” av körkortsutbildning till alla i Frölundas organisation."

DJI Osmo och DJI Phantom 4

Samtliga videoklipp är plåtade med DJI Osmo och DJI Phantom 4.
Video full längd: www.vegafoto.se/blog
Stillbilder: www.vegafoto.se/blog

 

//Vega