Fotografering/Film - Smögen

Fotografering/Film - Smögen

Vi åkte upp till Smögen och filmade/stillbildsplåtade i helgen. Bodde på Smögens Hafvsbad. Kul att komma tillbaka hit där vi uppdragsplåtade för Smögens Hafvsbad för något år sedan. Postar en retuschad stillbild som kommer läggas i mitt bildarkiv på Johner Bildbyrå

 //Vega

Foto: Vega // Förstora - Klicka på bilden.

image.jpg

iPhone snapshot // Behind the scenes

image.jpg

iPhone snapshot // Behind the scenes

image.jpg

iPhone snapshot // Behind the scenes

image.jpg

iPhone snapshot // Middag i matsalen på Smögens Hafvsbad.

image.jpg

iPhone snapshot // Bilden på bryggan plåtade vi för något år sedan för Smögens Havsbad.

 

Fotografering - Maritiman

Fotouppdrag - Maritiman

Vegafoto plåtade nya imagebilder till Maritiman - Göteborgs maritima centrum, ett stenkast från Göteborgsoperan som är världens största flytande fartygsmuseum. Vi plåtade under en heldag och det var helt klart en intressant och spännande arbetsplats då vi plåtade bl.a. inne i ubåten och på jagaren. Postar en behind the scenes iPhone snapshot.

//Vega

image.jpg

Fotografering - Promas

Fotouppdrag - Promas

Vegafoto plåtade nya imagebilder till Promas som arbetar med hälsofrämjande insatser på arbetsplatsen. Under en heldag plåtade vi produkt och lifestyle-bilder med återhämtningsfåtöljer. En omfattande produktion som innefattade både studio och location-miljö. Postar en iPhone snap från plåtningen.

 //Vega

image.jpg

Fotoäventyr Colorado och Utah

Fotoäventyr - Colorado och Utah hösten 2016.

Har ikväll pratat med en god vän som jag lärde känna när jag solovandrade hösten 2015 i Abisko. Ryan jobbar som filmfotograf och locationscout och bor i en bergsby i Colorado. Ikväll har vi Skype'at och bokat resan. Helena och jag åker drygt 2 veckor och vandrar med Ryan och hans fru i Colorado och Utah i slutet av september. 

Det kommer givetvis stillbild-plåtas till Johner Bildbyrå och portfolion men framförallt skall vi filma landskapen med löpning, mountainbike och vandring. Jag lägger mycket tid på rörlig bild och kommer avsätta så mkt tid som möjligt till det utöver mina regelbundna uppdrag som stillbildsfotograf.

Nu har jag blivit riktigt bra kompis med DJI Ronin M och känner mig redo för att börja filma med drönare. Nästa vecka beställs en DJI Phantom 4 som kommer ta min filmning till en helt ny nivå. Självklart kommer både Ronin M och Phantom 4 prägla mycket av årets filmteknik.

Vill passa på att önska er en riktigt Glad Påsk!

//Vega

Nytt inköp - DJI Ronin M

DJI Ronin M

Stillbild och rörlig bild kommer varandra allt närmare. Vegafoto som huvudsakligen plåtar stillbild får allt oftare förfrågningar från uppdragsgivare och kunder om rörlig bild som t.ex. företagspresentation, reklam, information eller intervju. 

Har nu bestämt att avsätta mycket tid i år till att utvecklas och öva inom rörlig bild. Detta gör att videoutrustningen behöver kompletteras.

Nytt inköp är DJI Ronin M.

image.jpg
image.jpg
image.jpg

DSLR Rig Easyrig 8KG Video Camera Body Pod Back Mounted Fishing Rod Style

Panorering-test med DJI Ronin M-riggen som ger en stabiliserad video.