Behind the scenes - Porträttfotografering Virtual Manufacturing

Behind the scenes - Porträttfotografering Virtual Manufacturing

Idag plåtade vi nya porträtt på Virtual Manufacturing i Göteborg och på tisdag plåtas externa konsulter. 

Porträttfotograf Göteborg

Söker ni affärsporträtt och profilbilder med er personal i Göteborg? Antingen utför vi plåtningen i studion vid Röda Sten eller som alltfler kunder väljer så riggar vi en mobil studio på ert företag. I samband med porträtten är det ett bra tillfälle att plåta en gruppbild då hela personalen är samlad. Har ni många konsulter som sitter ute hos kund så är det vanligt att boka in plåtningen när det är kick off eller t.ex. årets julfest.

Vegafoto arbetar med marknadens mest högkvalitativa fotoutrustning från Hasselblad och Profoto.

Maila info@vegafoto.se eller ring 0704245632 för offert.

FullSizeRender.jpg

Tough Viking 2017 - Göteborg

Tough Viking 2017 Göteborg

Vi gick till Slottsskogen idag och tittade på Tough Viking. Passade på att ta med mig kameran och plåtade ett par bilder. 

Snapshots: Vega
Förstora - Klicka på bilderna.

Snapshots: Vega // Förstora - Klicka på bilden.

Snapshots: Vega // Förstora - Klicka på bilden.

Snapshots: Vega // Förstora - Klicka på bilden.

Snapshots: Vega // Förstora - Klicka på bilden.

Behind the scenes - Pilates Complete

Behind the scenes - Pilates Complete

Idag fotograferade vi bilder rörande hållningsanalys på Pilates Complete i Göteborg. Använde Canon TS-E 24mm f/3,5L II och ljusatte med Profoto B1.

Bilderna kommer publiceras på Pilates Completes nydesignade webbplats. 

//Vega

Foto: Vega // Förstora - Klicka på bilden.

Foto: Vega // Förstora - Klicka på bilden.

 Processed with VSCO with t1 preset

Behind the scenes // iPhone snapshot: Vega 

IMG_2241.JPG
IMG_2242.JPG

Vad har hänt i veckan?

Nu går veckorna fortare än Lucky Luke skjuter. Hoppas det fortsätter i den farten då jag längtar extremt mycket till våren och vårsolen.

Denna veckan har jag jobbat med att färdigställa offert till ett företag där vi installerar ljus/monter i ett antal städer i Sverige. Senare i veckan plåtade jag interiörbilder för kund som gjorde en ljusinstallation på Eriksberg. 

Fotografering Kullaberg, Österlen och Malmö

Veckan rundas nu av med en fotoresa till Kullaberg och vidare till Österlen som vi precis anlänt till. Postar en BTS från Kullaberg nedan. Skriver nu denna bloggpost på underbart charmiga Kuskahusen Gårdshotell där vi sover inatt. Imorgon plåtar/filmar vi till mitt arkiv på Johner Bildbyrå

 Processed with VSCO with t1 preset

 Processed with VSCO with t1 preset

Last night in Sweden - The true story

Vill samtidigt passa på och länka till fotoprojektet Last night in Sweden - The true story: https://www.kickstarter.com/projects/lastnightinsweden/last-night-in-sweden-the-true-story där vi har med ett filmklipp när Helena (min fru) promenerar en vårkväll på Fårö. 

Rundar av denna bloggpost med mina tankar rörande Vegafoto att de fyra portfoliovisningarna hos reklambyråerna under februari genererar nya fina samarbeten inom det närmsta och att nästa veckas möte hos en av stans mest intressanta träningsanläggning genererar något positivt. Ovissheten är väl tjusningen med att driva eget företag som yrkesfotograf?

Ha en fortsatt skön helg.

 //Vega

Kramers Trafikskola - Snapshots

Kramers Trafikskola - Frölunda Indians

I fredags plåtade jag snapshots för Kramers Trafikskola när de körde eldrivna KTM-hojar innan slutspelsmatchen mellan Frölunda Indians mot Skellefteå AIK på Scandinavium. Syftet med plåtningen var att plåta Kramers Trafikskola som sponsrar laget och syns på Scandinavium under lagets hemmamatcher.

5C20C538-3226-41B7-ABBF-85A9D5AFD3AC.JPG

Efter vi varit på stan följde jag med till Scandinavium och plåtade vid Kramers Trafikskola-montern innan match och i periodpauserna.  

4ED5555A-B936-4D16-8A45-D2940CE68637.JPG

Övriga bilder från plåtningen kommer ni se hos Kramers Trafikskola. Det var en riktigt trevlig dag som rundades av med en go vinst mot Skellefteå.

//Vega

Musik - Spotify spellista mars 2017

Spotify - Mars 2017

Jag slutade arbeta som DJ här i Göteborg sommaren 2005 och har fortfarande ett stort intresse att leta ny musik och all musik sparas fortfarande i kronologisk ordning. Här kan ni lyssna på senaste spellistan som innehåller favissarna från mars månad.

Har ni ett stort musikintresse inom samma musikgenrer får ni gärna skriva en kommentar med länk till er på Spotify. Music is the key of life!

Vill passa på och välkomna er till mina konton på sociala medier nedan och kika gärna in i min online-portfolio som är nystädad och uppdaterad. Ha en fortsatt bra vecka och stort tack för att ni kikar in på Vega-bloggen.

//Vega