Grekland - Öluff Santorini, Milos och Naxos.

Öluff i Grekland - Santorini, Milos och Naxos.

Vi öluffade i Grekland och plåtade bilder till mitt bildarkiv på Johner bildbyrå.
Förstora - Klicka på bilderna i galleriet.

Merrithew uppmärksammar Vegafoto & Pilates Complete.

Merrithew - Pilates, bild för Pilates Complete.

Något jag gillar med sociala medier är att dela sin livsstil med likasinnade människor. Och jag blir extra glad sedan en längre tid när min "Sport/Movement" uppmärksammas då det ligger mig extra varmt om hjärtat. 

Idag delade MERRITHEW bilden jag plåtade för Pilates Complete på mitt nystartade Instagram-konto. MERRITHEW skriver: "Back Rowing Preps with open elbows. This picture makes us smile on so many levels. The genuine happiness you experience when connecting to an exercise is a gratifying feeling."

Foto: Vega / Kund: Pilates Complete

Pilates - Varför män ska träna pilates.

Pilates för män

Jag live-streamade dagens reformer-träning på Pilates Complete idag. Ni kan se videon genom att klicka här: www.facebook.com/vegafoto. Kul att videon har drygt 1300 visningar på 4 timmar.

Efter klassen live-streamade jag en iPhone-intervju med Linda som är en av ägarna på Pilates Complete. Ni kan se videon här. Vill passa på att önska er en riktigt trevligt helg och glöm inte ta hand om kropp och knopp.

//Vega

Behind the scenes - Midsommar i Norge

Friluftsliv Norge

Min fru och jag åkte till Norge under midsommar. Vi hade ett par härliga dagar med friluftsliv i det underbara norska fjällandskapet. Här kan ni se några BTS från helgen. Retuschade bilder postas här på bloggen och kommer framöver ligga i mitt bildarkiv på Johnér Bildbyrå.  

image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg

Fotografering - Kramers Trafikskola, Stryn

Kramers Trafikskola

Åkte med Kramers Trafikskola till Stryn i Norge, plåtade stillbilder och video. Nedan ser ni vilka underbara landskap och gott gäng vi var under dessa 5 dagar. För rörlig bild använde jag enbart DJI Osmo och DJI Phantom 4. Oerhört smidig lösning för denna typ av resa när man snabbt skall ha kameran färdig. Filmade i 4K och exporterade ut i 1920x1080. 

Stillbilderna postas här på Vegafoto-bloggen när de är färdigställda. 

Företag - Fotograf på er resa

Har ditt företag planerat en kommande resa och vill ha den dokumenterad med film och stillbild? Det är ett fint marknadsföringsmaterial med ett dokumentärt värde och en äkthet som visar ert företag på ett kompletterande sätt till er nuvarande marknadsföring. En del företag väljer att använda materialet enbart internt.

Fundera på vad som passar ditt företag och hör av er på info@vegafoto.se alt. ring 0704245632 så tar vi fram offert efter era önskemål.

//Vega

Dag 1 - Avresa mot Hemsedal.

Dag 2 - På väg från Hemsedal till Stryn. 

Dag 3 - Stryn

Dag 4 - Stryn och tillbaka till Hemsedal.