Behind the scenes - Midsommar i Norge

Friluftsliv Norge

Min fru och jag åkte till Norge under midsommar. Vi hade ett par härliga dagar med friluftsliv i det underbara norska fjällandskapet. Här kan ni se några BTS från helgen. Retuschade bilder postas här på bloggen och kommer framöver ligga i mitt bildarkiv på Johnér Bildbyrå.  

image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg

Fotografering - Kramers Trafikskola, Stryn

Kramers Trafikskola

Åkte med Kramers Trafikskola till Stryn i Norge, plåtade stillbilder och video. Nedan ser ni vilka underbara landskap och gott gäng vi var under dessa 5 dagar. För rörlig bild använde jag enbart DJI Osmo och DJI Phantom 4. Oerhört smidig lösning för denna typ av resa när man snabbt skall ha kameran färdig. Filmade i 4K och exporterade ut i 1920x1080. 

Stillbilderna postas här på Vegafoto-bloggen när de är färdigställda. 

Företag - Fotograf på er resa

Har ditt företag planerat en kommande resa och vill ha den dokumenterad med film och stillbild? Det är ett fint marknadsföringsmaterial med ett dokumentärt värde och en äkthet som visar ert företag på ett kompletterande sätt till er nuvarande marknadsföring. En del företag väljer att använda materialet enbart internt.

Fundera på vad som passar ditt företag och hör av er på info@vegafoto.se alt. ring 0704245632 så tar vi fram offert efter era önskemål.

//Vega

Dag 1 - Avresa mot Hemsedal.

Dag 2 - På väg från Hemsedal till Stryn. 

Dag 3 - Stryn

Dag 4 - Stryn och tillbaka till Hemsedal. 

Företagsporträtt Göteborg

Företagsporträtt Göteborg

Idag plåtar vi porträtt på Virtual Manufacturing i Göteborg. Att vi riggar en mobil fotostudio hos kund är en fin lösning då kunden inte behöver flytta hela sin personal till våran studio. Varje person är ifrån sin arbetsuppgift under 5-10 minuter och behöver inte ha ett längre break ifrån sitt jobb. Givetvis en både smidig och en mindre kostsam lösning.

Söker ni porträttfotograf i Göteborg så hör av er för offert. Vill passa på och önska er en trevlig helg! 

//Vega

image.jpg

iPhone snapshot // På väg till kund imorse körde vi förbi denna koola cyklisten som förmodligen också var på väg till sitt jobb. Keep it playful!

image.jpg

iPhone snapshot // Dagens fotoutrustning som är på väg in till kund.

image.jpg

iPhone snapshot // Här ser ni dagens fotolocation. En vit dörr blir perfekt som bakgrund när porträttet skall friläggas. Finns ingen vit bakgrund tar vi med vit (alt. grå) bakgrundsfond.

Timelapse - Valmet, Värö bruk

Timelapse Valmet, Södra Cell Värö Bruk

Vegafoto fick i uppdrag av Valmet att göra en timelapse produktion på Södra Cell Värö Bruk. Ett uppdrag som krävde sin planering och utbildning rörande säkerhet. Ser fram emot att visa er timelapse-videon när den är färdigställd. 

Timelapsefotograf Göteborg

Hör gärna av er nästa gång ni söker timelapse-fotograf så skräddarsyr vi en produktion som är optimerad efter era önskemål. Kvalitet och säkerhet är extremt viktiga ledord i vår produktion. Ni kan läsa mer om hur en timelapse-produktion fungerar genom att klicka här.

Postar ett par behind the scenes från pågående timelapse-produktion på Södra Cell Värö Bruk. 

image.jpg
image.jpg
image.jpg